εστιατοριο

Μέσω της ταβέρνας Καραβέλλα, η οικογένειά μας κατόρθωσε να επικοινωνήσει την δική της οπτική για τη μαγειρική και το συνδυασμό των γεύσεων. Με ξεκάθαρες επιρροές από τη μοναδικότητα της κρητικής κουζίνας, βασιζόμενοι σε πρώτες ύλες που απλόχερα προσφέρει η περιοχή, συνδυάζουμε από το 1989 παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονους τρόπους παρασκευής πιάτων.

συγχρονη γαστρονομια

Έτσι, ο εκάστοτε επισκέπτης απολαμβάνει ό,τι γευστικότερο και ταυτόχρονα ωφελιμότερο έχει η κρητική κουζίνα να προσδώσει αλλά με τρόπο που συνάδει στις σύγχρονες επιταγές της γαστρονομίας.

Τεκμήριο των παραπάνω αποτελεί το γεγονός ότι η Καραβέλλα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης σε διάφορους τουριστικούς οδηγούς, τίτλο που επιβεβαιώνουμε συνεχώς με περηφάνια και αγάπη για το έργο που προσφέρουμε.

φρεσκα υλικα

Καθημερινά τα ψαροκάικα της περιοχής εξασφαλίζουν τις απαραίτητες πρώτες ύλες εκ θαλάσσης. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ολόφρεσκα ψάρια, σπαρταριστά θαλασσινά, όστρακα και ό,τι άλλο παρέχει απλόχερα το Λυβικό πέλαγος, καθιστώντας το θαλασσινό μενού μας εξαίρετο. Φυσικά δεν λείπουν από το μενού μας οι κρεατικές επιλογές από φρέσκο ντόπιο κρέας, αλλά και άλλα μαγειρευτά παραδοσιακά φαγητά.

Η τοποθεσία του εστιατορίου καθιστά την εμπειρία μοναδική καθώς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με απεριόριστη θέα στον ορίζοντα που απλώνεται μπροστά της και με τη συνοδεία της θαλασσινής αύρας να συνθέτουν τα στοιχεία του καλύτερου δείπνου στο λιμάνι της Παλαιοχώρας.
Το προσωπικό, ως δεύτερη οικογένειά μας, παρευρίσκεται στο καθημερινό ραντεβού όπου συναντιούνται οι γνήσιες γεύσεις με τις επιθυμίες των πελατών μας και, εναρμονισμένο απόλυτα με τη φιλοσοφία μας, προσφέρει απλόχερα στον κάθε επισκέπτη τη γνήσια κρητική φιλοξενία.