COVID-19

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ COVID-19

Διαβάστε για τα προληπτικά μας μέτρα

Περισσότερο από ποτέ, η υγεία και η ευεξία των επισκεπτών μας είναι υψίστης σημασίας και διασφαλίζουμε ότι η ομάδα του Caravella Luxury Apartments διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να κρατήσουν όλους μας ασφαλείς.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση και είμαστε σε τακτική επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις απαιτήσεις της χώρα μας. Επιπλέον, στο προσωπικό μας έχουν δοθεί οδηγίες βέλτιστης πρακτικής. Έχει δοθεί καθοδήγηση, εκπαίδευση και πληροφορίες για την καθαριότητα σχετικά με τον Covid-19 για συνδυαστική εφαρμογή με τα δικά μας ήδη υπάρχον πολύ υψηλά πρότυπα καθαρισμού.

Το Caravella Luxury Apartments αναγνωρίζει τις ευθύνες των καταλυμάτων όσον αφορά τα κρούσματα Covid-19 και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τον ρόλο μας τόσο στην ανακούφιση όσο και στην πορεία ανάκαμψης αυτής της κρίσης.

Για την ασφάλεια όλων, έχουμε βελτιώσει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Επισταμένη καθαριότητα και απολύμανση σε χώρους και σημεία με υψηλή χρηστικότητα μέσα στα διαμερίσματα
  • Επισταμένη καθαριότητα και απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους
  • Τα προϊόντα καθαρισμού και τα πρωτόκολλά μας είναι αποτελεσματικά κατά των ιών

Επιπλέον, για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας και σύμφωνα με τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές, ενδέχεται να λειτουργήσουμε με μειωμένες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις συστάσεις ασφαλείας του covid-19, δεν θα εφαρμόζουμε πλέον αυτόματο καθημερινό καθαρισμό των διαμερισμάτων και αλλαγή σεντονιών, ωστόσο, θα διατίθενται καθαρές πετσέτες και λευκά είδη, ενώ ο καθαρισμός των διαμερισμάτων κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα είναι διαθέσιμος κατόπιν αιτήματος.

Αυτές οι αλλαγές είναι προσωρινές και τα επίπεδα των υπηρεσιών μας θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα πάντα με τις νομικές απαιτήσεις. Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για τις μειωμένες υπηρεσίες και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με την κανονική λειτουργία μας.

Νέα διαδικασία check-in

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ανεπιθύμητες επαφές, οι επισκέπτες μας μπορούν να μας ενημερώσουν τη στιγμή της κράτησής τους και, μόλις λάβουμε την εκτιμώμενη ώρα άφιξής σας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, θα μπορείτε να λάβετε το αποστειρωμένο κλειδί του διαμερίσματός σας ανέπαφα.

Πολιτική ακύρωσης & κράτηση με ευελιξία

Λόγω της ευελιξίας που χρειάζονται οι επισκέπτες μας αυτήν τη στιγμή, έχουμε εφαρμόσει τις ακόλουθες πολιτικές:

Για υπάρχουσες κρατήσεις:

Όλες οι κρατήσεις μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών από τη χώρα προέλευσης, σημειώνοντας ότι:

Τα ξενοδοχεία υπόκεινται στην τοπική νομοθεσία στην αγορά στην οποία λειτουργούν. Επομένως, η κυβερνητική νομοθεσία και κανονισμοί ενδέχεται να αντικαταστήσουν την πολιτική κρατήσεων σε συγκεκριμένες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του τύπου και του χρόνου επιστροφής χρημάτων.

Εάν ακυρώσετε μια κράτηση η οποία απαιτεί προκαταβολή ή πληρωμή εκ των προτέρων, θα εκδώσουμε ένα κουπόνι ίσο με το προπληρωμένο ποσό (σύμφωνα με το άρθρο 70 που εκδόθηκε στις 13 Απριλίου 2020).

Οι κρατήσεις μπορεί να αλλάξουν χωρίς χρέωση, αλλά ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικές τιμές για χρονικές περιόδους με ειδικούς περιορισμούς ή εβδομάδες αιχμής.

Για νέες κρατήσεις:

Λαμβάνοντας υπόψη την αβεβαιότητα που επιφέρει η τρέχουσα κατάσταση σε όλους τους ταξιδιώτες, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να κάνετε κράτηση για μελλοντική διαμονή με μεγαλύτερη σιγουριά.

Για τον λόγο αυτό, έχουμε αλλάξει την ευέλικτη πολιτική ακύρωσης και πλέον μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας δωρεάν έως και 15 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής σας.

Ωστόσο, για τους επισκέπτες που επιλέγουν την πιο αυστηρή πολιτική (χωρίς επιστροφή χρημάτων) από την 1η Μαΐου και μετά, δεδομένου ότι η κατάσταση με τον ιό είναι πλέον γνωστή, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα είναι δυνατή καμία τροποποίηση ή δωρεάν ακύρωση.